Preview

Theory and Practice of Forensic Science

Advanced search

USING THE NOTIONS OF «COMPLETENESS OF MERCHANDISE» AND «COMPLETE SET OF MERCHANDISE» FOR THE PURPOSES OF FORENSIC EVALUATION OF NON-FOOD CONSUMER GOODS

Abstract

The paper elaborates on the notions of “complete set of merchandise” and “completeness of merchandise” as used in the context of assessing the value of broken lots.


About the Authors

N. Razzhivina
Privolzhsky Regional Center of Forensic Science of the Ministry of Justice of the Russian Federation
Russian Federation
Head of the Laboratory of Forensic Accounting and Consumer Products Evaluation Privolzhsky Regional Center of Forensic Science of the Ministry of Justice of the Russian Federation


T. Bolotova
Privolzhsky Regional Center of Forensic Science of the Ministry of Justice of the Russian Federation
Russian Federation
Senior forensic examiner Privolzhsky Regional Center of Forensic Science of the Ministry of Justice of the Russian Federation


References

1. Гражданский кодекс Российской Федерации.

2. ГОСТ 20558-82. ИЗДЕЛИЯ ПОСУДО-ХОЗЯЙСТВЕННЫЕ СТАЛЬНЫЕ ОЦИНКОВАННЫЕ. ОБЩИЕ ТЕХНИЧЕСКИЕ УСЛОВИЯ.

3. ГОСТ 30407-96. Посуда и декоративные изделия из стекла. Общие технические условия.

4. ГОСТ Р 54868-2011. Посуда керамическая. Термины и определения.

5. Словарь основных терминов судебно-товароведческой экспертизы. М.: ГУ РФЦСЭ при Минюсте России, 2003. 77 с.

6. Справочник товароведа промышленных товаров: в 3 т. М.: Экономика, 1977. Т. 3. 391 с.

7. Чечеткина Н.М. Товарная экспертиза: учеб. для вузов / Н.М. Чечеткина, Т.И. Путилина, В.В. Горбунева; под ред. С.М. Самариной, Ш.К. Ганцова. Ростов н/Д: Феникс, 2000. 512 с.


Review

For citations:


Razzhivina N., Bolotova T. USING THE NOTIONS OF «COMPLETENESS OF MERCHANDISE» AND «COMPLETE SET OF MERCHANDISE» FOR THE PURPOSES OF FORENSIC EVALUATION OF NON-FOOD CONSUMER GOODS. Theory and Practice of Forensic Science. 2015;(4(40)):56-59. (In Russ.)

Views: 755


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 1819-2785 (Print)
ISSN 2587-7275 (Online)